-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Bucatarie Bucuresti

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist, loft.

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Cind vorbim despre amenajarea unei bucatarii, neaparat trebuie sa tinem cont de confortul si utilizarea rationala a spatiului, o conditie importanta fiind “impachetarea” estetica a acestor doua aspecte.
   Sarcina noastra primordiala a fost divizarea zonelor optimizand spatiul existent, dar pastrand in acelasi timp integritatea architecturala si de a prevedea cu multa lumina naturala fiecare camera, deoarece avem comasate dinningul si bucataria. Acestea se completeaza armonios: in zona de lucru, prevazuta pentru pregatirea meselor, utilajul l-am incorporat, prevenind astfel disconfortul care poate aparea in bucatariile mici, supraincarcate cu prea multe detalii, garnitura compartimenteaza perfect acest spatiu, echilibrind necesitatile functionale si estetice, iar zona de luare a mesei am organizat-o la perete lasind mai mult spatiu pentru trecere.

   Zona de bucatarie este delimitata vizual de cea de dinning print-o mica tijghea si prin forma si structurarea tavanului. In ambele spatii s-a decis utilizarea combinatiei perfecte dintre lemn, metal si piatra, precum si elemende geometrice de decor, toate in ansamblu formind impresia unui Loft rafinat si moderat.