(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucataria Militari

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   O bucatarie mica dar deosebit de luminoasa si armonioasa. Aceasta este pusa in valoare de pardoseala deschisa la culoare, in combinatie cu gresia care nu doar contrasteaza cu fronturile albe lucioase ale mobilierului, dar si e in aceeasi nuanta ciocolatie cu blatul de lucru al mobilierului.

   Mobilierul este realizat din mdf lucios, alb, cu insertii de nuante maronii ale lemnului, regasit si pe blatul mesei. Placarea cu sticla colorata, pozitionata de-a lungul suprafetei de lucru, adauga lumina si dinamism spatiului. Iar faptul ca este de o nuanta albastrie, deschisa si calda, iluminata corect, reuseste sa si creeze o iluzie de marire a spatiului.

   Gresia si laminatul care placheaza bucataria, marcheaza si delimiteaza de fapt cele doua zone: de gatit si dinning. 

   Un aspect foarte important pentru o bucatarie mica este evident lumina. Intr-u cit nu avem parte de un geam mare, s-a recurs la o planificare a peretilor despartitori dintre bucatarie si living, total din sticla, astfel profitind si de lumina naturala de la geamul mare din living.

   Pentru perioada noptii s-au montat sisteme de iluminat cu o intensitate diferita, fiindca indiferent ca este zi sau noapte in bucatarie trebuie sa fie mereu foarte multa lumina.