(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucatarie Magurele 2

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Fiecare din noi la sigur si-ar fi dorit o casa cu o bucatarie imensa pentru a ne putea desfasura in liniste si a ne putea echipa incaperea cu toate cele necesare si dragi sufletului. Din pacate in apartamentele nostre  nu  avem mereu noroc sa beneficiem de un astfel de spatiu.  

  Bucataria din imagine este un exemplu reusit de design interior de succes pentru o bucatarie de dimensiuni reduse. Nimic in plus, nimic in minus, doar esentialul, pare ca spatiul a fost gandit anume pentru aceasta bucatarie micuta, luminoasa si cocheta.

   Configuratia mobilierului, imparte vizual spatiul in doua planuri, dupa nuantele fronturilor. Faptul ca prezinta o combinatie dintre MDF vopsit lucios alb, in partea de sus si PAL furniruit, cu o pronuntata factura de lemn in partea de jos, avantajeaza aceasta bucatarie, iar distribuirea nuantelor pe doua registre  ii ofera un aer distins.

   Peretele opus mobilierului de bucatarie, a fost inserat cu placi ceramice luciose, albe si ele, care nu doar lumineaza si dinamizeaza ansamblul, dar si aduc o mica nota retro in diafanul interior, in contributie cu frigiderul vadit retro, care pare a fi punctul de interes al acestei bucatarii, o piesa de design de sine statator.