(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Bucataria Pantelimon

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   O bucatarie cu reminiscente vadit clasice, cu finisaj din lemn masiv accentuat de canturi fine aurii. Acestea dau un aspect foarte sic camerei, mai ales cind sunt expuse linga briul verde. Blatul quartz ciocolatiu complimenteaza auriul din fronturi, mainere si corpurile de iluminat.

   Un spatiu predominant alb, cu accente proeminente de azuriu si verde, aspect inspirat de preferinta proprietarei pentru florile de gardenie, din acest motiv s-a recurs anume la aceste nuante, care la prima vedere par a fi total neasteptata in acest interior. Verdele se potriveste de minune intr-o bucatarie, acesta emana prospetime si confera personalitate spatiului. Avantajul culorii este că se potriveste ideal la mobilierul alb in combinatie cu nuanta de maro inchis al blatului.

   Spatiul bucatariei ne-a permis si amplasarea unei mese functionale in centrul bucatariei, care pe linga fuctia de depozitare si suprafata de lucru, intruneste si functia de tijgea. Acest tip este foarte raspindit in Anglia, deseori avind chiar si chiuveta incorporata in ea.

   Pentru a inviora spatiul si a crea o atmosfera senina, s-au utilizat draperii florate si colorate, asortate la textilele sin salon si tapiseria scaunelor si a briului din sticla.