(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucataria Berceni

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Amenajarea bucatariei in stilul clasic reprezinta o alegere a persoanelor care stiu si respecta trecutul si care  doresc sa aduca o parte din acel aer boem de altadata in prezent, proiectandu-l, de ce nu, in propria bucatarie.

   Avem in imagine o amenajare caracterizata de stil, eleganta si rafinament, realizata dupa toate canoanele stilului clasic. Proiectarea mobilierului bucatariei in forma literei L a permis pozitionarea unei mese-insule cu functia dubla: spatiu de lucru si tijghea.

    Conceputa ca decor al celor mai fericite momente din viata, specialistii nostri au integrat bucataria clasica intr-un ambient linistitor si fluid. S-a recurs la crearea unui spatiu predominant alb, care pe linga faptul ca mareste vizual incaperea, este si nuanta preferata a beneficiarilor, din acest motiv mobilierul de bucatarie este din lemn masiv vopsit alb opac, cu fronturi sculptate, si vitrate in partea de sus.

   S-a recurs la alegerea unei  iluminari placute, materialelor placute la atingere, calde, care te pot imbia sa bei o cafea de dimineata impreuna cu prietenii sau familia…iar combinatia gustoasa de culori, te face aproape sa simti mirosul cafelei si al unui cozonac copt cu o seara inainte.