(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucataria Buftea

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Open space-ul din imagine incorporeaza o zona living, bucataria si sufrageria, toate in stil neoclasic, evocand luxul si eleganta prin finisaje de inalta calitate si elemente de mobilier ajustate spatiului, stilului si exigentelor beneficiarilor. 

   Garnitura bucatariei a fost compartimentata in forma literei L. Acest fapt a permis pozitionarea zonei de luat masa in dreptul imenselor usi vitrate, beneficiind, la dorinta locatarilor de un open space largit comun cu livingul. S-au ales finisaje deschise, o compartimentare buna a pieselor de mobilier si accente vii, toate impreuna contribuind la crearea unui ansamblu aerisit.

   Albul folosit in acest interior din abundenta, confera un aspect atemporal incaperii. In plus, bucataria pare mai luminoasa si mai voluminoasa. In incaperea cu atit de mult alb, nu am putut sa nu adaugam profunzime cu ajutorul culorilor profunde cum sunt azuriul si albastrul, o varianta ideala pentru proprietarii locuintei, care si-au dorit o vara permanenta in bucataria lor. Completarea s-a realizat in primul rind prin textile alese, cu motive damasc si florale si cu mici accente dantelate, iar florile vii de pe masa din bucatarie aduc un aer romantic si relaxant.