(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucatarie Sector 4

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Bucataria din imagine a fost creata pentru un cuplu tanar, care stie ce vrea, nu doar in materie de idei, gusturi si principii, dar si ceea ce tine de realizarea unui ambient contemporan, elegant si rafinat.

   Primul element care vine sa demonstreze acest fapt este mobilierul cu fronturi cu finisaj natur, accent principal al interiorului.

   Bucataria a fost recreata folosind fronturi din mdf cu o pronuntata factura a lemnului, lucios, asortate pardoselii din lemn de culoare deschisa.Configuratia mobilierului de bucatarie, realizat evident la comanda (MDF vopsit lucios+PAL furniruit) avantajeaza aceasta bucatarie, iar distribuirea nuantelor pe doua registre (sus lemn, jos alb) ii ofera un aer distins. Firul care leaga cele doua registre, este blatul din sticla, de un verde fresh, cald si moale, cea mai actuala nuanta si tendinta in amenajarea bucatariilor din acest sezon.

   Spatiul generos al bucatariei, a permis si pozitionarea unei insule- tijghea, care compartimenteaza ingenios spatiul si fluidizeaza activitatile desfasurate in bucatarie. 

   In rezultat am obtinut un spatiu contemporan cu aluzii naturale, comod, functional cu detalii desavirsite, mult aer si nimic de prisos.