(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucatarie Buzau

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Avem in imagine o bucatarie rafinata si diafana, care a fost amenajata cu mult gust si daruire de sine, ce duce cu gandul la farmecul bucatariilor contemporane din renumitele emisiuni gastronomice.

   Bucataria este dotata pentru cerintele unui bucatar foarte pretentios, separarea sa fata de living fiind realizata printr-un sistem de usi glisante din lemn, de un design deosebit, ce ii confera un sarm deosebit acestui spatiu, pentru a nu izola vizual iscusitul bucatar de musafirii dispusi in zona livingului. Spatiul poate functiona de fapt cu sau fara peretele glisant separator, in dependenta de dorinta proprietarilor.           Mobilierul are un design cu linii clare si  drepte si ascunde toate electrocasnicele necesare. S-au utilizat fronturi pronuntate de lemn, in doua nuante diferite, insa apropiate, asociate cu un briu lucios de o nuanta profunda de maro inchis, care creaza un ambient plin de gust si eleganta.

   Pentru confortul si caldura acestui interior raspund materialele naturale si facturile finisajelor. Tapiteria moale a scaunelor din zona dinning, nuantele calde ale fronturilor naturale ale garniturii bucatariei, factura pronuntata de piatra naturala din zona TV- la sigur oaspetii acestei locuinte isi vor dori sa se mai retina.