(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucatarie

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Celor care cred ca inoxul trebuie lasat doar pentru bucatariile din restaurante sau ca imprima un aer impersonal spatiilor locuibile, le spunem doar atat: in combinatiile moderate si potrivite, otelul inoxidabil poate crea decoruri foarte calde si familiare ca orice alt material.

   Bucataria din imagine este un exemplu elocvent al utilizarii stilate si cu gust a inoxului. Acesta a fost ales din mai multe considerente: in primul rind datorita faptului ca se preteaza foarte bine utilizarii in bucatarie, se curata usor, este igienic si desigur arata senzational integrat intr-o astfel de bucatarie cu amprente Art Deco.

   Noi am utilizat otelul inoxidabil la realizarea usilor pentru corpurile de mobilier, pentru ca stim ca are o durata mare de viata si reprezinta de fapt o investitie pe termen lung, fiind si o alegere inspirata.

   Nu am renuntat nici la contraste interesante, am utilizat insa culori si facturi mate- de la negru pina la alb, plus factura lenului natural si cald, care dizolva atmosfera si ii adauga personalitate incaperii.

   Un moment important in cazul in care utilizam inoxul, este alegerea surselor de lumina. Noi ne-am oprit la o lustra centrata, pentru ca lumina sa nu cada direct pe suprafetele de inox, si sa nu apara puncte luminoase care sa deranjeze privirea.