(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Bucatarie Gjina

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Bucataria este acea incapere din locuinta noastra in care ne petrecem practic cel mai mult timp. Fie ca gatim, fie ca servim o cafea sau luam micul dejun tot in bucatarie stam. De aceea este foarte important cum alegem stilul si culoarea pentru mobilierul de bucatarie.
   In exemplul prezentat avem o idee de design interior pentru mobilier de bucatarie inchis la culoare.
   Bucataria a fost recreata folosind fronturi din mdf maro inchis lucios, asortate pardoselii din lemn de culoare deschisa si la fel fronturi albe din mdf lucios  sus. Astfel bucataria se imparte vizual in doua planuri, dupa nuantele fronturilor. Insertia de culoare azurie, introdusa in interior prin briul bucatariei dinamizeaza intreg ansamblul.
   Pe cat de potrivite si actualse sunt nuantele inchise pentru mobilierul de bucatarie, pe atat de greu sunt de intretinut. Insa nu si in ziua de astazi, cind exista o multime de produse de intretinere, de aceea nu avem motive sa ne ingrijoram.
   Conceptul de bază al acestei bucatarii a fost stabilit împreună cu proprietarii locuinței, fiind axat pe laconism, simplitate, o gamă cromatică potrivită, minimum obiecte de decor și piese de mobilier, ceea ce îi oferă locuinței libertate, stil și rafinament.