(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucatarie Branesti

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Bucataria este perceputa de multi dintre noi ca fiind cea mai importanta incapere a locuintei, tocmai din acest motiv aceasta trebuie sa indeplineasca mai multe criterii: sa fie functionala, atent si corect organizata, si sa aiba si un design cald si primitor.

    Mobilierul ales pentru bucataria din imagine aduce o nota clasica incaperii, iar finisajele alese, culorile pastelate si acentele potrivite, sporesc sentimentul de caldura si intimitate.

   Aflat permanent in ultimile tendinte, stilul clasic ramine a fi unul din cele mai cautate si intrebate stiluri din Romania. Acesta le-a venit pe bun plac romanilor datorita culorilor calde si linistite, de alb, cafea cu lapte, castaniu si culoarea untului, dar si datorita faptului ca chiar daca nu se evidentiaza in vreun mod spectaculos, nicicind nu se vor demoda si vor bucura ochiul locatarilor.

   Bucataria prezentata este caracterizata de materiale precum lemn masiv, marmura si quartz. Chiar daca vorbim si utilizam materiale traditionale, aici am reinterpretat clasicul, si l-am adaptat vremurilor actuale nu doar prin introducerea nuantei de verde fresh, dar si prin electrocasnicele , incorporate iscusit si accesoriile moderne.