(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Bucatarie Ganeasa

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Evident cind gindim si amenajam o bucatarie, trebuie sa tinem cont de preferintele proprietarilor. Specialistii de la DM- Interiors sustin insa ca functionalitatea ar trebui sa ramina totusi obiectivul principal.

   Tendintele in materie de design din ultimii ani, dicteaza o revenire a stilului clasic in amenajarile interioare, mai ales in ceea ce tine de amenajarea bucatariilor. Bucatariile amenajate in stil clasic se anunta a fi vedetele anului 2016. Aici vorbim in primul rind despre materiale naturale, culori netre si pamintii si atmosfera calda, intima si prietenoasa.

   Noi am creat o camera calda, caracterizata de o atmosfera familiala si traditionala, cu mobilier simplu dar deosebit de elegant.

   Bucataria din imagine se remarca prin fronturile de usi realizate tip rama cu tablie, cu usoare canturi aurii, care accentueaza profilaturile, prin materialele alese- lemn masiv, blatul supraferei si lucru si a mesei din marmura rubinie, tapiserii selecte, prin imbinarea rafinata a influentelor traditionale cu cele regale, nobile si moderne de configurare a spatiului in concordanta cu cerintele societatii actuale, prin folosirea proportiilor specifice care armonizeaza toate elemenetele enumerate mai sus.