(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucataria Braila

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Bucataria este probabil cea mai functionala zona a oricarei locuinte. Acesta trebuie sa satisfaca concomitent foarte multe caracteristici si cerinte, atitea cite poate nu indeplineste nici o alta incapere din casa noastra. Anume din acest motiv la amenajarea bucatariei apar atit de multe greutati, incepind inca de la etapa de planificare.

   Atit corpurile inferioare cit si cele superioare ale garniturii, au fost realizate cu fronturi din MDF furniruit, discret, finisaj semi- lucios,  cu factura de lemn- caracteristici rafinate ale unui stil contemporan, atit de practic si indragit de tinara generatie. Pentru placarea dintre corpurile bucătăriei a fost selectat mozaicul, cu insertii  care intregesc intreaga cromatica din bucatarie, lucios,  fapt ce creează reflexii și umbre unice în apropierea blatului alb imaculat, in combinatie cu o iluminare corecta a zonei de lucru.

   Acest model de amenajare este destinat anume unui spatiu mediu pentru bucatarie, proiectarea in forma literei L, cu o insula- tijghea la mijloc ofera toata accesorizarea necesara si moderna pentru bucatrie, pe linga rezolvarea practica a functionalitatii si crearea ambientului plin de eleganta.