-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Bucataria Pantelimon

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist, loft.

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   O bucatarie cu stil si atitudine, o bucatarie cu atmosfera clasica, cu detalii atent studiate si simplificate, care aduc amenjarea la trecerea fina dintre clasic si modern. Folosirea insa a materialelor selecte si accesorizarea atenta si cu gust, reuseste sa aduca acestei bucatarii un nivel de calitate si atmosfera unei bucatarii luxoase.

   Specialistii de la DM- Interiors, in amenajarea acestei bucatarii sau inspirat din stilul anilor ’50, astfel bucataria aminteste de casele din mediul rural american. Cu fronturi baituite si usor patinate, bucataria are drep accente cromatice doar nuantele naturaliste ale lemnului, iar naturaletea si eleganta va fi in permanenta in tendinte.

   Materialele naturale prezente la finisajele mobilierului ii ofera acestei bucatarii un aer foarte homey. Designul intregului mobilier este unul simplu si ordonat, insa nu-i lipsesc nici detaliile gratioase in acord cu stilul traditional. Manerele din alama cu aspect antic, robinetul antic si el si blatul din compozit sunt elemente care ofera eleganta si personalitate intregului interior.

   Bucataria prezentata este o solutie ideala pentru persoanele carora le place sa fie in armonie cu natura, care sunt atasate de trecut si de familie.