(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Bucataria Otopeni

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

     Nu prima data ne convingem de faptul ca albul este culoarea perfecta pentru bucatarii mici sau mari. Totodata, acesta se potriveste de minune unei bucatarii moderne, pentru ca este culoarea cea mai folosita la interioarele minimaliste.

   Bucataria minimalista din imagine pune accent pe simplitatea si liniaritatea formelor, liniilor si culorilor. Designul acestei bucatarii iese in evidenta prin imaginea curata si prin lipsa decoratiilor excesive ale mobilierului. Fronturile simple, alb lucios, contribuie la obtinerea unui spatiu aerisit si creeaza senzatia de spatialitate, aer, lumina si confort.

   Pentru un look mai modern si sofisticat, albul a fost folosit  in combinatie cu galben, care incalzeste considerabil interiorul. Luminozitatea incaperii a fost sporita de corpurite de iluminat futuriste din tavan, accente orange, care subliniaza eleganta liniilor si perfectiunea designului. In lista detaliilor desavirsite putem mentiona si manerele gola ascunse si cromate, deasemeni lavoarul in ton blatului si banda LED aplicata, care nu doar ilumineaza zona de lucru si si sporeste efectul spectaculos oferit de mozaic, cu care este placat briul bucatariei.

   In rezultat am obtinut un ambient totalmente contemporan, aerisit si perfect  functional.