-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Bucatarie Bacau

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Va prezentam o bucatarie cu aer norvegian. Aceasta bucatarie fuzioneaza stilul rustic cu o paleta cromatica moderna, actuala si fresh, rezultand o amenajare cu inspiratia in traditie, dar cât se poate de actuala si fuctionala. Observam cum incaperea imbina perfect imaginea rustica cu ambianta creata cu confortul, fuctionalitatea si accesorizarea moderna. Detaliile atent alese si modul in care sunt asociate creeaza un til clar, curat si usor de diferentiat.

   Stilul se distinge prin simplitatea liniilor si un design foarte eficient si concis, lipsit de ornamente, pentru eficienta si pentru calitate. Lemnul masiv este folosit in proportie majoritara, atit pentru mobilier cit si pentru lambrisarea peretilor. Nuanta calda a lemnului a fost asociata cu o pardoseala de marmura, cu citeva tonuri mai inchisa la culoare, iar pentru vesela ceramica si expunerea acesteia, moment atit de caracteristic stilului, s-au utilizat corpurile de vitrina cu iluminare ascunsa cit si polite decorative deschise la fel din lemn masiv.

  Pentru un aspect mai neconventional, bucatria rustica  a fost accesorizata cu elemente metalice din inox si tabla zincata,in chipul manerelor si a electrocasnicelor contemporane.