(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Bucataria Constanta

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Romantica si suava, acestea sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine bucataria din imagine, creata de specialistii de la DM- Interiors.  Nuanţele calde, tonurile de cappucino imbinate cu crem perlat, liniile armonioase ale pieselor de mobilier confera bucatariei un aer si stil aparte. Stilul clasic s-a dovedit a fi cel mai indicat pentru acest proiect select.

   Mobilierul acestei bucatarii se remarca prin fronturile cremoase ivorii din lemn masiv, frezate, cu finisaj vopsit alb si cu fine insertii aurii si profilele decorative speciale care redau unformitate suprafetelor. Corpurile de vitrina cu iluminatie calda si moale reusesc sa ritmeze opacitatea fronturilor si sa mai accentueze inca o data caracteristica stilului.

   Incaperea a permis proiectarea bucatariei cu dinningul, separea iscusita fiind realizata de o insula, evocind in acelasi timp si luxul prin finisaje de inalta calitate si elemente ajustate spatiului. De altfel, insula este foarte usor de utilizat si le permite utilizatorilor sa aiba totul la indemana atunci gand pregatesc masa, plus permite si o conversatie usoara intre persoana care gateste si ceilalti membri ai familiei sau invitati ai casei.