(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Bucataria Iasi

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Amenajarea bucatariei este un aspect foarte important in designul unei locuinte. Crearea unei incaperi practice, functionale, elegante si confortabile este esentiala pentru a ne putea bucura de familie si prieteni in orice moment al zilei. Tocmai din acest motiv acesta incapere merita sa fie proiectata si amenajata de adevarati specialisti in domeniu, cum sunt cei de la DM- Interiors.

   Aspectul somptuos pe care-l confera unei bucatarii orice piesa realizata din lemn natural nu poate concura decat cu luxul mobilierului din piele naturala, iar acest interior reuseste sa le combine pe ambele. Superba canapea de piele alba si lemnaria din fronturile garniturii, pardoseala imbracata in lemn roscat, tapetul damasc si oglinzile tesite, toate acestea sunt un insert de stil si lux care echivaleaza in eleganta cele mai rafinate galerii de arta.

   Decoratiunile si insertiile de nichel mat ale electrocasnicelor si ale mobilei – de la manerele usilor si ramele tablourilor si a oglinzii, pina la lustrele textile si corpul mesei de cafea – rezoneaza cu stilul epocii si imprima designului chiar si o alura glamorous.

   In rezultat am reusit sa cream un interior care va fi voga indiferent de tendintele modei, datorita combinarii curajoase a elementelor care provind din diferite cataloage de moda intr-un stil plin de bun gust si rafinament.