(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucataria Balta Alba

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

    In general, bucatariile din apartamentele noastre de bloc sunt mici. Insa cu putina imaginatie, profesionalism si cateva idei istete, orice bucatarie se poate transforma intr-o camera armonioasa si primitoare in care ar putea sa se stringa intreaga familie.

   Bucataria din imagine capteaza atentia atat prin mobilierul cu o pronuntata factura de lemn maroniu, cat si prin imbinarea reusita de culori neutre, cu aroma de cafea si nuante calde ale lemnului, din fronturi si de pe pardoseala. Nu putem trece cu vederea nici zona de luat masa amenajata cu grija in ton cu bucataria, o zona moale, confortabila si incapatoare.

   Desi trasata in linii predominant drepte, ferme, designerii au reusit sa obtina un registru placut, total non-agresiv. In acest caz, rodul preciziei geometrice  se dovedeste a fi acela de a scoate in evidenta suprafete plane si clare, constructive, suprafete care extind spatiul dat inițial, punand bazele unui context multifunctional la care viseaza de fapt orice proprietar, indiferent de varsta.

   Culorile neutre utilizate in finisarea peretilor, mobilierului, cat si la materialele textile ce imbraca mobilierul moale nu fac decat sa relaxeze punctul de vedere al privitorului, iar  acest white chocolate pudding venind in intampinarea locatarilor ca un insotitor credincios, gata sa preia pungile pline cu cumparaturi inca de la intrare.