(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Bucataria Chisinau, MDA

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Albul este o culoare perfecta pentru bucatarii mici sau mari. Totodata, acesta se potriveste de minune unei bucatarii moderne, pentru ca este culoarea cea mai folosita la interioarele minimaliste.

  Am creat un ambient contemporan, personalizat, tinind cont de toate caracteristicile spatiului si cerintele beneficiarilor. In bucataria din imagine am prezentat o interpretare stilata, vaporoasa si contemporana a mobilierului bucatariei, un spatiu predominant alb, cu fronturi din MDF lucios. Aceasta bucatarie, care nu dispune de dimensiuni generoase, beneficiaza la maxim de folosirea culorii alb pentru mobila. Albul a marit vizual spatiul si a scos in evidenta elementele de culore cum este blatul, in nuanta lemnoasa si pardoseala gri.

   Pozitionarea insulei mobile, cu functia de masa, compartimenteaza ingenios si functional spatiul si fluidizeaza activitatile desfasurate in bucatarie, largind vizual spatiul in caz de necesitate.  De asemenea compartimentarea in forma literei L a garniturii bucatariei a permis pozitionarea zonei de luat masa in dreptul geamului, beneficiind de o priveliste superba asupra orasului.

   In rezultat am obtinut o amenajare moderna, minimalista, luminoasa, in care cromatica si finisajele compun o ambianta inspirata, toate in detrimetriul faptului ca incapere nu e deloc mare.