(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Bucatarie Drumul Taberei

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Bucataria este inima oricarei locuinte, locul unde ne petrecem o buna parte din timpul de acasa. Incepand de la cafeaua de dimineata, pregatirea mesei de pranz si pana la cina din sinul familiei, bucataria este locul care reuneste intreaga familie, devenind astfel un spatiu foarte impoartant in locuinta noastra.
   In imagine avem o amenajare impartita in 3 zone distincte, fara ca spatiul sa sufere la capitolul estetica: locul de pregatire a hranei si pastrarea produselor, zona de odihna cu o canapea mare dea lungul intregului perete si nemijlocit zona de luare a mesei.

   Paleta cromatica este aceeasi in intreaga incapere. Astfel se creaza impresia de continuitate, coerenta si unitate, fara ca sa percepem trecerea de la o zona la alta. S-a recurs la alegerea de asa nuante ca maro, crem, scortisoara si ciocolatiu. De fapt tonuri perfecte dar si atit de preferate pentru amenajarea bucatariilor, in detrimentul tuturor celorlalte culori. Anume tonurile de maro cit si nuantele lemnului natural ne aduc starea de relaxare, incredere si ne energizeaza in acelasi timp, aduc caldura si confort.

   Cu toate ca am reusit combinarea a 3 zone diferite, incaperea ramine a fi neaglomerata de mobilier, una corect luminata si aerisita.