(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Pantelimon

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Dormitorul din imagine a fost creat ca fiind o mica oaza a romantismului, amenajarea acestuia amintind o atmosfera de poveste in care s-ar fi retras sa traiasca pina la adinci batrineti printessa- cenusareasa in pantofiorii ei de cristal si printul ei salvator. Un design laconic, dar in acelasi timp fin si deosebit de gratios in stilul elegant al neoclasicismului este destinat sa intruchipeze linistea si echilibrul sufletesc.

   Culorile pastelate si cremoase ale interiorului creeaza o atmosfera dominanta de calm si armonie, pe cind accentul mov isi aduce nota dulce, fiind de fapt cireasa de pe torta.

   Imprimeurile florale in care abunda acest dormitorul si pe care le regasim in tapete, textile si tablouri isi aduc nota romantica bine meritata in atmosfera neoclasica a designului, fiind in acelasi timp laitmotivul care asambeaza intreaga incapere intr-un tot intreg.

   Mobilierul alb cu nuante aurii, abia deslusite aduce aerul “a la Versailles”, fiind sustinut de lampi iscusit sculptate cu lumina calda si ademenitoare, forma tavanului care aminteste o cupola clasica si o lustra asemeni unui candelabru din castelele  regale.

   Toate piesele de mobilier cu design original, precum si accesoriile albe-aurii, compun un decor elegant si rafinat, care transforma dormitorul in unul dintre cele mai frumoase si elegante spatii de relaxare.