(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Colentina

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Avem in fata un dormitor  in cele mai bune traditii ale stilului contemporan, fiind dominat de linii simple si texturi accentuate. Incaperea reuseste sa redea o atmosfera proaspata si aerisita, chiar daca sunt utilizate preponderent nuante inchise. In acelasi timp incaperea este una dinamica, dar in acelasi timp calda si rafinata, acest lucru fiind cu putinta datorita unor asocieri cromatice fine, pe alocuri indraznete, prin jocuri subtile de texturi si finisaje, locul de frunte fiind ocupat de maria sa – lemnul.

   Combinatia cromatica naturalista care domina in finisaje, mobila si textile este sparta de citeva pete tipatoare si abstracte pe care le gasim in combinatia de tablouri, si care de fapt aduc dinamicitate in atmosfera calma a dormitorului.

   Spatiul incaperii este foarte eficient utilizat, astfel incit reuseste sa combine pe linga un pat mare matrimonial, o garderoba incapatoare dar si o zona TV multi- functionala care a permis si alaturarea unei masute de toaleta care de fapt poate fi utilizata si in calitate de masa de lucru.

   Nota finala in designul dormitorului este adusa de jocurile de lumina care echilibreaza si se asambleaza intr-un interior practic, laconic si usor de intretinut.