(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Drumul Taberei

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

    Dupa o lunga si obositoare zi de lucru, intilniri cu prietenii, griji si probleme zilnice de care cu totii avem parte, cautam linistea si odihna anume in dormitor- camera, in care ne putem regasi si restabili fortele fizice si morale, anume din aceasta cauza e atit de important ca designul dormitorului sa fie foarte bine gindit si organizat inca de la etapa proiectarii.

   Pentru a transforma o incapere standarta intr-un spatiu functional, plin de lumina si aer, specialistii nostri  au pus miza pe o atmosfera minimalista si finisaje in mare parte naturale. Nimic de prisos, iata succesul unei atmosfere echilibrate. Un dormitor luminos in nuante naturaliste si calde in care gasim doar strictul necesar: un pat moale, mare si comfortabil, un loc de lucru si frumusete si un fotoliu pentru preferatele lecturi de seara.

   Incaperea a permis si crearea unei anexe in care stapinii pot depozita si ascunde necesarul zilnic si nu numai.

   Pentru finisajul peretilor s-a recurs la doar doua tipuri de materiale, destul de traditionale la prima vedere, dar combinatia carora nicicind nu va da gres: vopseaua si lemnul. Astfel s-a obtinut un joc de suprafete: vopseaua neteda si catifelata si lemnul, parca sters de timp si artificial invechit.