(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Militari

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Chiar si cel mic dupa suprafata dormitor poate fi vizual largit datorita diferitor mici smecherii: nuante cit mai calde in finisarea peretilor si mobilierului care vor fi un fon de minunte pentru cea mai indrazneata fantezie a beneficiarului, cit mai multe surse de lumina si o reusita planificare dimensionala a incaperii.

   Evitind gama cromatica neutra, camera totusi nu arata sumbru in mare parte datorita peretelui accent din zona TV si a textilelor azurii care nu doar aduc un aer proaspat in atmosfera laconica a incaperii dar si o nota de un clasic traditional datorita luciului si ornamentului iscusit ales.

   Inaltimea tavanului a permis montarea unui sistem de tavane extensibile, care reflectind interiorul il fac si mai spatios si a citorva spoturi incorporate, pentru o iluminate suplimentara. De iluminarea locala raspund 3 lampi neasteptat masive suspendate si evident scafele cu lumina calda si moale.

   Numeroasele scafe iluminate adauga volum incaperii plus ele servesc o baza ideala pentru decorul preferat al stapinilor interiorului. Cind fonul e gata, accentele impartite vine timpul si pentru accesoriile dragi sufletului: flori vii, luminari aromate, cartile sau muzica preferata.