(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Magurele 2

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Dormitorul din imagine este un exemplu de design interior care incearca o combinatie dintre modern si retro, cu usoare note nostalgice, cu ceva nuante rustice discret aruncate ici si colo, toate fiind armonizate intr-un tot intreg simplu si atragator concomitent.

   In amenajarea cu adevarat intima si retorica  a dormitorului propus, s-a acordat atentie fiecarui detaliu, de la materialele folosite pentru mobila, pina la imprimeul geometric din tapet si chiar textura ornamentului din cuverturile de pe pat.

   Actiunea are loc intr-un apartament de bloc din Magurele, cit se poate de obisnuit, insa detalii de amenajare sunt atit de bine alele si combinate, incit te fac sa te simti intr-o casa de la tara, printre copaci si flori.  

   Nuantele naturale si pamintii, caramida artificial invechita din finisajul peretilor, creeaza o atmosfera de calm si de relaxare. Fara ca sa se faca abuz de elemente retro, arhitectul de interior  a folosit cu masura elementele acestuia si le-au integrat perfect in restul decorului sustinind spiritul vintage.

   Putinele piese care anima interiorul au fost alese mai mult pentru valorea lor sentimentala, pe de o parte, si pentru frumusetea lor bruta, pe alocuri chiar brutala, pe de alta. Calitatea decorurilor e vizibila in fiecare colt al dormitorului.