(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Branesti

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

     Este clar ca specialistii de la DM- Interiors  au dat dovada de imaginatie si mult bun-gust atunci cand au gindit si au amenajat acest deosebit dormitor.

    Dormitorul prezentat in imagine surprinde in primul rin prin cateva elemente de decor, dar si prin culorile pastelate si cremoase. Fara indoiala, prima privirea se opreste la tapetul cu desen in stil baroc, dulapul din lemn masiv, dar care deloc nu pare mare  datorita nuantei de verde pastelat care il face usor si vaporos in interior, cantul inalt din partea de jos a peretilor, la fel in nunta de verde pastelat, care intregeste interiorul, dar si imaginar face ca peretii sa para mai inalti si interesanti. Intreg designul, culorile si textura pieselor de mobilier, a fundalului, a tapiteriei  denota rafinament si eleganta.

   Covorul mare si moale, de nuante naturaliste, in combinatie cu blana care atirna de scaunul din preajma mesei de birou, precum si tesaturile fine si usor lucioase pe care le intilnim in draperii si cuverturile de pe pat, creeaza senzatia de spatiu confortabil si intim.

   Pe scurt, acest dormitor reprezinta de fapt un refugiu frumos si perfect pentru o fire stilata si eleganta.