(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Baneasa

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Un dormitor spatios, luxos si primitor, a carui atmosfera te ademeneste necontenit in mrejele rupte din istoria clasicului contemporan.

   Acest superb dormitor, a fost desenat in culori pastelate, avind un efect calmant si revigorant, aici vorbim in primul rind despre regele dormitorului- Maria Sa patul matrimonial, care, cum se cuvine unui rege este de dimensiuni impunatoare si marete, despre tapiteria din catifea regala, incrustarile selecte de lemn din aspectul noptierelor, tapetul catifelat si evident candelabrul extravagant, care pare rupt din salonul unui casino de lux, inzeceste eleganta dormitorului.

   Acest minunat peisaj in care feeria lunii si a luminilor orasului nocturn din acest open- space se insinueaza, astfel incit iti activeaza toate simturile posibile, moment realizat si pus in valoare de prezenta unor geamuri panoramice, acestea nefiind incarcate de draperii sau jaluzele, nici un obstacol in calea admirarii minunatei privelisti.

   Designul dormitorului confirma de fapt ca luxul si eleganta din viata regilor sau actorilor renumitor filme americane nu sunt doar simple scenarii de film, dar realitati care pot fi executate in mijlocului orasului si chiar la etaj.