(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Branesti

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Un dormitor insorit a carui stil fin balanseaza intre romantism si clasicism, luind de la fiecare cele mai frumoase si bune trasaturi. Rafinamentul romantismului este subliniat de contururile clasicismului, la fel cum mobilierul de un alb imaculat, este pus in valoare de tapet, pardoseala creamoasa si draperiile vaporoase.

   Peretele accent din spatele patului indata atrage atentia, astfel incit tonul relaxat, imprimat de azuriul tapetului, este reflectat de albul imaculat al mobilierului. Nuanta de albastru, pe linga faptul ca contureaza o atmosfera jucausa, isi aduce nota sa de naivitate si prospetime. Restul peretilor au fost tencuiti in nuante gri imbracati pe perimetru in lambriuri clasice din lemn masiv la fel vopsit in alb.

   Necatind faptul ca a fost folosita o gama cromatica neutra, dormitorul nu arata palid si nicidecum plictisitor, nu doar datorita peretelui azuriu dar si peretelui opus, in care, intr-un singur tapet, gasim combinate citeva nuante de galben, gri, alb si ohru.

   Iluminarea este una clasica, o lustra centrata, plus doua veioze linga pat, si doua in zona de lectura si lucru. 

 Atat din punctul de vedere al arhitecturii mobilierului, cat si a cromaticii alese, incaperea capata un aer curat, clasic, sobru, nefiind incarcata de prea multe detalii decorative, accesorii sau culori tipatoare. De asemenea, s-a pus accent pe simetrie si pe echilibrul formelor.