(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Sector 4

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Dormitorul prezentat in imagine dispune de dimensiuni generoase, facind pereche cu un dressing foarte util. Desi este realizat in stil contemporan, acesta ofera proprietarului o atmosfera care te aduce in sinul naturii, ale carei note specifice se regasesc practic in orice element al interiorului.

  Sa faci un dormitor mai comfortabil si placut existentei, e o misiune grea, dar nicidecum una imposibila: alegem mobilier intr-o gama calda si pastelata, tactil placut, utilizam cit mai multe materiale naturale, asternem un covor cit mai moale si pufos, citeva imprimeuri eco pe pereti si usi, iar la final le accentuam cu lumini ascunse si iscusit alese. Plus, unul din punctele esentiale ale amenajarii, este sa lasam cit mai mult spatiu aerisit si nemobilat.

   Noi stim cu siguranta ca intr-un dormitor fiecare piesa trebuie sa fie usoara si armonioasa: daca utilizam o factura complicata in tapiterie, numaidecit o combinam cu o textura calda a lemnului, iar textura incarcata a tencuielii decorative lasam sa fie sparta de usi lucioase si minimaliste.

   Toate in ansamblu creeaza un interior contemporan,  vaporos, dar in acelasi timp cochet si plin de taine.