(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Dormitor Ganeasa

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Cind vorbim despre „amenajari interioare calde” , ne referim la acele interioare, care sunt mai mult decit niste camere frumoase, deoarece o camera poate fi frumoasa, dar nu poate transmite nimic, desi arata excelent.

   In amenajarea acestui dormitor s-au folosit culori calde, pastelate, care contrasteaza placut cu tonurile puternice ale cerului si ale vegetatiei. Intri in dormitor si te relaxezi doar privind peretii, patul cu lengeria pufoasa si moale, blana de pe pardosea. E o senzatie care razbate prin poze, aceea de completa odihnire a simturilor si a mintii.  Se pare ca tot ce apare in interior te invaluie in atmosfera odihnitoare si relaxanta: puritatea si naturaletea materialelor, decoratiunile de calitate, simetria si potrivirile.

   Culorile neutre se impaca perfect intre ele, iar noi nu am dat gres, si nu am creat un interior banal, deoarece exista puncte de interes, acestea sunt axate in formele fine de mobilier, textura bogata a tapetelor, picturile din spatele patului care sparg monotonia si imprima un aer anume acestui dormitor.

   O multitudine de senzatii, datorate in mare parte lipsei de abuzuri, simplitatea si classicul ramine a fi cea mai sigura cale spre frumos si armonie cu propria personalitate si cu natura. Am spune-o in romana, daca nu suna anapoda: keep it simple! (pastreaz-o simplu).