(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Branesti

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Un dormitor executat in cele mai bune traditii ale stilului classic in combinatie cu rococo. O incapere care impune respect imediat ce ii treci pragul. Fiind si cel mai intim punct din intreg apartamentul, acest dormitor reuseste sa combine perfect luxul si fantezia atingind punctul culminat. Aici intilnim simplitatea si grandoarea intr-o simbioza perfecta: candelabru maret, tesaturi alese, tapetul cu motive baroce, rame aurite toate impreuna fiind gata sa satisfaca cerintele celui mai pretentios estet.

   Un spatiu  vast, in care incepind cu mobilierul din lemn masiv, iscusit lucrat manual executat in stil rococo, draperii care atirna greu din tavan, tapetul …, lambriurile classice, mobila exclusivista,  pina la pardoseala lustruita, aduc tribut interioarelor americane all- traditional.

   De la cel mai mic detaliu al plafonului, pina la oglinda de dimensiuni impunatoare, si de la culoarea si textura mobilierului, pina la obiectele decorative din dormitor, profesionistii de la DM- Interiors au creat un univers aparte al acestui interior, tinind cont de toate traditiile unui stil luxos, invitindu-ne in atmosfera unui palat regal, insa al timpurilor contemporane.