-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Dormitor Ploiesti

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist, loft.

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

 Functionalul si esteticul se intilnesc la un numitor comun in amenajarea acestui dormitor.  

Vedem in imagine un dormitor, realizat in citeva combinatii coloristice, la dorinta beneficiarilor. Relevanta este varianta cu utilizarea nuantei de Marsala, culoarea Pantone a anului 2015. Marsala reprezinta o combinatie de rosu cu pamantiu, o nuanta profundea, bogata, carnoasa, dar nu mai putin eleganta si indrazneata.

   Cit de grea si plina nu este nuanta, am folosit-o indraznet nu doar in peretele din zona TV, dar si s-a potrivit de minune in tapiteria patului, textilele texturate pina si in tabloul din spatele patului – dupa cum bine se vede din imagine. 

   Fundalul gri al peretilor, nu face decit sa ii toarne complimente marsalei, si sa serveasca drept platou curat pentru imaginatia arhitectorului de interior.

   Scafele din tavan asigura o lumina placuta in toata camera. Excelent integrat este peretele-accent din fata patului, care aduce un aer sofisticat asupra intregului dormitor si ne transpune parca in interiorul unui hotel de lux, iar accesoriile si texturile contribuie din plin la crearea acestui sentiment.

In concluzie putem spune ca frumusetea oricarei amenajari e evidenta doar atunci cind e lasata sa respire si sa fie admirata, cum avem si icazut acestui interior.