(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Dormitor Branesti

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Proiectul pentru dormitorul mezinei familiei a fost creat respectind cele mai curajoase dorinte ale viitoarei locatare, mai precis sa cuprinda nuante diafane de mov, lila, crem. Ea si-a dorit ca aceasta incapere sa poarte o amprenta strict feminina, tocmai de aceea liniile sinuase ale mobilierului, jocurile de lumina si culori pastelate si combinatiile fericite ale tuturor elementelor de mobilier si accesoriilor fac ca acest dormitor sa fie o adevarata oaza de liniste, armonie si fericire. 

   Patul cu tăblie iscusit si fin sculptata si baldachin vaporos, mobilierul perfect ales si combinat, draperiile elegante şi detaliile decorative nu încarcă atmosfera, din contră, se completează unele cu celelalte obţinându-se, astfel, un ambient tineresc, feminin şi în acelaşi timp fermecător.

   Incaperea a permis si realizarea unei zone de relaxare, unde locatara poate citi sau rasfoi revistele preferate, un birou pentru lucru si doua dulapuri incapatoare pentru numeroasele tinute.

   Un astfel de decor se integreaza perfect atat intr-o locuinta clasica, cat si in una moderna, iar persoanele care sunt in pana de idei pentru amenajarea dormitorului se pot inspira din plin din aceasta amenajare.