(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Ganeasa

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Dormitorul propus abunda in classicism si eleganta. Il vedem prezentat intr-un stil luxos si fastuos dar in acelasi timp, foarte intim. Asa si-au dorit dormitorul matrimoniali membrii unei familii din Ganeasa, iar noi am transpus dorintele lor in realitate.  

   Acest dormitor matrimonial propune un decor in stil clasic, cu influente baroce, dar perfect adoptat necesitatilor contemporane. Specialistii de la DM- Interiors au creat o incapere primitoare, care pare a fi desprinsa din peisajele frumoase ale castelelor regale. Pentru a accentua aceasta idee, s-a utilizat lemn masiv  in nuante de crem, pentru a oferi si mai mult spatiu incaperii, iar intarsiile aurii ii confera un aspect luxos. Opulenta, in sensul pozitiv al cuvintului, este oferita de tapet bordeux cu crem, cu motive regale, parca textil brodat manual. Prin acest joc de contraste am reusit sa punem in evidenta toate piesele de mobilier si accesoriile din camera.

   Un pat maiestuos cu un usor baldachin si piesele de mobilier sculptate si suflate cu foita de aur sunt doar cateva dintre detaliile care marcheaza acest interior extrem de elegant.

   Pentru zona destinata televizorului s-a folosit un acandrament auriu, care completeaza perfect decorul.