-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Dormitor Otopeni

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Romantica şi suavă, iata cuvintele decisive care pot descrie cel mai bine dormitorul micei princesse din aceasta casă. Nuanţele calde, tonurile de roz piersică îmbinate cu crem perlat, liniile armonioase ale elementelor de mobilier conferă dormitorului un aer select, rupt parca din povestile cu zine. Stilul clasic s-a dovedit a fi cel mai indicat pentru acest proiect.

   S-a optat pentru un design aparte la perdele şi draperii, alegerea fiind in favoarea unor stofe selecte, cu motive baroce bine pronuntate. Pentru a fi creata o atmosfera cât mai intimă şi pentru ca interiorul să aibă un aer cald, pereţii au fost îmbrăcaţi în tapet exclusivist, care intruchipeaza o padure de poveste, cu pasari si arome ademenitoare, special selectat anume pentru acest proiect.

  Pentru mobilier, un birou si rafturi pentru manuale, fotoliul si dulapul, a fost aleasa o nuanta neutra de crem, cu foita de aur. Patul este unul solid, infoiat, cu o tablie capitonata, atent lucrata cu motive clasice, pe alocuri baroc, care nu se vor demoda nicicind, dublat cu succes de un baldachin catifelat si vaporos, asemeni celor din palatele regale.