(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Dormitor Bacau

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Prin amenajarea dormitorului prezentat, avem posibilitatea de a descoperi gusturile specifice unei adolescente visatoare a epocii actuale.

   Specialistii de la DM- Interiors, au reusit sa zoneze atit de bine spatiul propus, incit au obtinut mai multe arii de interes: somn, relaxare, lectura si socializare, studiu desigur, la care se adauga o zona de dressing, atit de necesara unei tinere domnisoare. Toate aceste arii de interes sunt diferentiate prin culori, vesele si strigatoare care cel mai bine caracterizeaza tineretul zilei de astazi.

   De exemplu, zona de socializare(amenajata linga fereastra) este guvernata de combinatia de turcoaz- galben, cea de relaxare este evidentiata de turcoaz, cea de studiu (biroul), in nuante neutre, doar scaunul accent, iar peretele de la dressing intruneste in sine toate nuantele intilnite in incapere.

      Decorul a fost personalizat si prin intermediul finisajelor, alese in culori diferite si realizate din diverse materiale si texturi.

   Amenajarea in linii generale este una moderna, cu accente naturaliste, atit in ceea ce tine de finisajele de pe pereti, cit si decorul iscusit ales. Este interesanta si mica biblioteca creata in continuarea bancii pentru lecturi. Altfel spus, s-a creat un interior multilateral, viu si interesant.