-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Dormitor Clinceni

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist, loft.

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

    Se spune că stilul clasic va ramine tot timpul actual, iar specialistii de la DM- Interiors, au confirmat inca o data acest lucru, acceptind cu placere acesta noua provocare.

  Incaperile mari dintotdeauna  au avut mai multe avantaje, printre care si faptul ca pot fi completate cu piese de mobilier suplimentare. Avem exemplul acestui dormitor fascinant, amenajat pentru locatari indragostiti de stil, lux si eleganta. In acest dormitor fiecare detaliu ajuta la crearea unei atmosfere elegante, regale.

   Chiar daca patul pare a fi cel mai important punct de atractie, specialistii de la DM- Interiors au creat si alte arii de interes la fel de atragatoare, cum ar fi si fotoliul din zona de lectura sau relaxare sau banca moale din fata patului. Astfel, dormitorul prezentat, datorita unei amenajari clasice, cu influente baroce, a  multitudinii de corpuri de mobilier, este impartit in zone bine definite, pentru mai multe tipuri de activitati.

   Culorile moi si pastelate creeaza fundalul perfect pe care se desfasoara intreaga bogatie de elemente decorative: modele, forme, linii si texturi. Secretul, aici, consta in folosirea unei cromatici discrete, care sa permita celorlalte elemente sa „vorbeasca” in voie. Ideea specifica nu doar pentru amenajarile clasice, ci in general pentru conturarea spatiilor interioare.