(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Dormitor Braila

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Un dormitor modern, vaporos si simplu este un vis devenit realitate pentru o tanara pereche indragostita de frumos. Acest spatiu Zen ofera un pic de culoare prin cateva accente de azuriu si prin citeva “articole vestimentare”.

   Acest dormitor ne demonstreaza inca o data ca un design epurat, cateva elemente decorative atragatoare si o schema de culori naturale, relativ redusa pot da nastere unui interior cu adevarat fermecator.

   Amenajarea cucereste prin simplitatea si acuratetea mobilierului minimalist, dar elegant. In acest interior nimic nu este in plus, nimic in minus. Specialistii nostri au mizat mai mult ca oricand pe principiul „less is more”. Putinele decoratiuni au fost alese cu grija, deoarece stilul contemporan nu accepta supraornamentare: mici, putine si niciodata prea voluminoase.

   Simplitatea formelor, spatiul liber, aerisit este colorata de practic o singura pata de culoare accent, fiind drept o amprenta personalizata care centreaza piesa cheie a interiorului- patul.

   Acele citeva scenarii de iluminare artificiala, strict necesare pentru un dormitor de dimensiuni discrete, arata incaperea  in diferite ipostaze, conferindui interiorului un aer linistitor, aerisit si atit de functional.