(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Domnesti

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Designul de interior realizat de specialistii DM- Interiors ofera viata spatiilor, dar mai ales insufletesc dorinta proprietarilor de a-si realizaza pasiunile, cele mai profunde admiratii si idealuri, mai ales ce tine de cea mai intima incapere a casei- dormitorul.

   Interiorul cu influente clasice ofera un aer elegant si plin de personalitate, acel simbolism pe care si l-au dorit clientii in oaza intimitatii. Textura, culoarea, atitudinea, atmosfera, toate au participat la realizarea proiectului. Classicismul a fost creat nu doar datorita elementelor decorative, acesta este sugerat si de dispunerea mobilierului, forma si nuntele mobilierului, a finisajelor fine si vaporoase, interventii mai mult sau mai putin subtile, care in final specifica interiorul.

   S-a reusit o imbinare a liniilor sinuase,feminine ale mobilierului, cu cele geometrice din pereti, cu gama de culori estivala, pastelata, care stimuleaza buna dispozitia, armonia si relaxarea, reinterpretind in stil modern o simbolistica clasica de fapt.

   Demonstrand prin acest proiect de amenajare a dormitorului, ca stilul clasic nu iese niciodata din actualitate, ingloband elemenentele menite sa cofere confortul conform standardelor de viata contemporana, specialistii studioului de design interior DM- Interiors, au surprins esenta atmosferei elegante, regale, plina de stil si personalitate.