(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Constanta

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Acest dormitor, desi respira vadit sofisticat, este realizat intr-un stil unitar- Art Deco. Descoperim din start mobierul alb, cu acente de gri lucios, texturi catifelate, forme complicate, oglinzi masive, interiorul, ni se dezvaluie intr-o lumina prestigioasa, victoriana.

   Decoratiunile si detaliile din nichel ale mobilei- de la minerele usilor si ramele oglinzilor , pina la veiozele flexibile- rezoneaza cu argintiul candelabrelor si imprima designului o alura glamorous.

   Acest dormitor este demn de palatul unei ducese – discret si cochet in acelasi timp, acesta reuseste totusi sa se impuna, designerii mizand pe contrastul alb versus gri- maro, si lasand jocul secund in seama tapiseriei pastelat ciresii.

  Patul cu tăblie de o forma deosebina, peretele capitonat, draperiile elegante, culorile suave, tesaturile elaborate şi detaliile decorative delicate nu încarcă atmosfera, din contră, se completează unele cu celelalte obţinându-se, astfel, un ambient de lux, cochet, rafinat, feminin şi în acelaşi timp fermecător si foarte intim. Amenajarile feminine sunt elegante, sofisticate si gratioase, iar dormitorul din imagini se regaseste perfect in aceasta descriere.