(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Joita

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Dormitorul prezentat este un exemplu de amenajare interioara clasica, fara sa cadem in desuetudine. Asta, pentru ca cind vorbim despre stilul clasic, stim ca e unul extrem de capricios: aplicat cu masura in designul de interior, poate avea rezultate exceptionale, dar de multe ori poate fi si abuziv si cu rezultate dezamagitoare, deoarece stilul clasic presupune abundenta elementelor de design, in comparatie cu stilul modern, unde domina planele deshise, luminoase si mai mult goale. De aceea, poate fi destul de greu sa gasesti o formula echilibrata, cu un numar optim de decoratiuni, culori, modele, texturi. In acest dormitor, noi l-am gasit.

   Pe de alta parte, clasicismul poate fi exprimat si altfel decat prin abundenta detaliilor in design si decor. Din acest punct de vedere, amenajarea clasica a dormitorului a imprumut de la modernism asa principii ca: simplitatea liniilor, expresivitatea formelor, combinatiile complicatede texturi si materiale, toate in scopul crearii acestui spatiu intim si functional.

   Un clasic …minimal, asa il putem defini, mobila apartine stilului clasic, culorile la fel, dar modul de dispunere al acestora si prezenta unui minim de elemente decorative fac din aceasta amenajare un bun exemplu de clasic adus in contemporan.