(+40) 37-178-0147
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 37-178-0147

24/7

Va contactam

Dormitor Chisinau, MDA

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   In ultimii ani, putem observa o pronuntata tendinta pentru amenajarea dormitorului cu preferinta pentru paturile-platforma, cu design minimalist si  adaptate pentru a satisface si alte cerinte functionale pe linga cele de baza, de somn si odihna.

   Linia mobilierului din dormitorul prezentat, pastreaza un curs de simplitate si eficienta. Domina formele geometrice drepte, cu minim de detalii, ale caror contururi sunt puse in evidenta prin valorizarea spatiilor goale si a iluminarii corespunzatoare. Iar daca tot suntem la acest capitol, merita sa amintim si despre texturarea spatiilor, in cazut nostru e vorba de combinarea diverselor facturi de lemn, pentru o mai buna zonificare a incaperii. Facturile, atit cele abia intuite, cit si cele pronuntate, nu doar imbraca spatiul si il definitiveaza, dar si datorita faptului ca sunt inteligent folosite, il fac individual, cu propria personalitate.  

   Amenajarea ramine cat se poate de intima. Arhitectul de interior a realizat un proiect de design bazat pe geometrii si culori accent (orange) pentru a contura un spatiu privat, dar foarte functional si flexibil in acelasi timp. Nuantele naturale ale lemnului si textilelor au fost introduse pentru a crea o atmosfera familiara si calda, dar nici intr-un caz monotona.