-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Dormitor Gjina

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   Foarte multi dintre noi isi doresc un dormitor autentic, personalizat, insa foarte des gresesc, deoarece au frica de a introduce in proiectul de amenajare macar citeva elemente originale si inovatoare. In acest dormitor avem de toate.

   In dormitorul propus in imagine, nu exista nici foarte multe elemente de decor, nici o gama foarte variata de culori. Si totusi, decorul si culoare are multe de spus. Peretele din caramida, vopsit intr-o nuanta neasteptata de albastru(un finisaj destul de rar intalnit intr-o astfel de incapere cum este dormitorul) si asternuturile de pat gri reprezinta „ingrediente” sobre ale amenajarii, dar cu puternic efect decorativ, plus accentele vitale de galben care vin ca un fir care intregeste interiorul, intr-u cit il intilnim in plinta si noptiere.

   Luminile moi si perdelele drapate ofera spatiului si mai multa lumina dar si un aer inovator, proaspat si in acelasi timp deosebit de primitor.

   In amenajarea dormitorului intilnim si detalii artistice contemporane care innobileaza interiorul. Materialele naturale se imbina cu suprafetele lucioase, pe alocuri mate, uneori si transparente intr-un mod creativ, oferind decorului acea nota de rafinament estetic tipica amenajarilor scumpe contemporane.