(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Dormitor Branesti

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

   In dormitorul propus, dam dovada cum poate fi imprimat un aer de contemporaneitate intr-un interior classic de fapt. Chiar daca mobilierul este unul baroc, in intreaga sa grandoare, verdele crud din spatele patului isi aduce nota bine meritata de modernism si tinerete necesare pentru ca aceasta amenajare sa fie in ton cu actualele tendinte.

   Verdele- lime, cunoscut si ca “verde praz” – reda energie dormitorului, il umple de lumina, capteaza privirea si completeaza schema cromatica. In rezultat am obtinut un dormitor proaspat, tineresc si jovial. Efectul acestei culori curajoase este estompat de mobilierul ivoriu, lenjeria de pat de nunate deschise, pardoseala neutra, si covorul moale si pufos.

   Pentru a conferi un aspect mai complex dormitorului am folosit cu toata increderea si numeroase imprimeuri. Prin aceasta tehnica am dovedit ca imprimeurile diverse pot crea un decor plăcut. Perdelele au imprimeu floral şi colorat, tapetul cu decor damasc, cuvertura de pe pat la fel cu imprimeu, dar cu un colorit mai neutr si discret. Deşi modelele propriu-zise diferă foarte mult, aspectul general este unul plăcut şi liniştitor.

   Dormitorul propus pare a fi o ladita fermecata, una  dintre jucariile preferate in copilaria unui fire visatoare.