(+40) 31-0050-249
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam
(+40) 31-0050-249

24/7

Va contactam

Dormitor Bacau

pic
Designer

Stela Rotaru

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Sunt o persoana suficient de flexibila pentru a satisface nevoile oricarui client sau proiect

Stil de design preferat

Clasic, modern, scandinav

Pasiuni

Calatorii

Mai multe proiecte

Despre Proiect

     Omul contemporan, in avalansa zilnica de griji si nevoi, apreciaza in primul rind comfortul, si anume cind ajungem sa amenajam propriul dormitor, multi dintre noi ne concentram atentia asupra comfortului, mai exact incercam prin toate metodele posibile sa obtinem un decor primitor, relaxant si calduros.

   In amenajarea acestui dormitor, autorii proiectului au avut drept inspiratie stilul country, care pare cel ma degajat si reconfortant pentru un spatiu de odihna cum este  dormitorul, reeusind sa creeze o atmosfera boema, de vacanta.

   Nuantele naturale si pastelate, tapetul usor florat, mobilier fin si delicat, asternuturi moi cu imprimeuri discrete si multa lumina moale si calda, iata doar citeva dintre elementele care compun in ansamblu si confera o atmosfera usor rustica dormitorului.

   Un material natural si cald cum este lemnul, aici il vedem in cantitati mari, si anume in finisajul peretilor, ideal pentru suntinerea atmosferei dominante din incapere. Culorile deschise si calde, se regasesc atit in mobilier, in accesorii cit si in perdele, astfel incit acestea permit luminii naturale sa patrunda din belsug in interior, toate impreuna fiind binevenite pentru un decor country.