-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Dormitor Pantelimon

pic
Designer

Ana Palii

Mai multe proiecte

Functia

Administrator studio, arhitect de interior

Filosofia personala

Gasesc idei de design in tot ce ma inconjoara

Stil de design preferat

Neoclasicism, modern, minimalist, loft.

Pasiuni

Dansuri, sport, muzica

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Am creat o amenajare interioara rafinata, care iese in evidenta prin cromatica sa deosebita si prin eleganta pieselor de mobilier perfect alese pentru acest spatiu.  Frumoasa oaza a intimitatii din Pantelimon se caracterizeaza prin tonuri pastelate si cremoase, insa cu un accent cromatic  propuntat si smecher de lila, iar cel mai indicat stil de amenajare a fost cel clasic, fiind in concordanta cu stilul de viata al proprietarilor.

   Tusele pastel duc cu gandul la un interior de vis, relaxant si primitor. De altfel, cum ar trebui sa fie un adevarat dormitor.

   Imprimeurile florale si damasc in care abunda acest dormitorul si pe care le regasim in tapete, textile si tablouri isi aduc nota romantica bine meritata in atmosfera neoclasica a designului, fiind in acelasi timp laitmotivul care asambeaza intreaga incapere intr-un tot intreg.

      Mobilierul alb cu nuante aurii, abia deslusite aduce aerul “a la Versailles”, fiind sustinut de forma tavanului care aminteste o cupola clasica si o lustra asemeni unui candelabru din castelele  regale.Toate piesele de mobilier in combinatie, precum si accesoriile, compun un decor elegant si rafinat, care transforma dormitorul in unul dintre cele mai frumoase si elegante spatii de relaxare.