-----
24 h / 7 d
Va contactam
Va contactam

Dormitor Buftea

pic
Designer

Vadim Dolghin

Mai multe proiecte

Functia

Arhitect de interior

Filosofia personala

Design-ul vostru cu miinele mele

Stil de design preferat

Contemporan

Pasiuni

Desenul, calatorii, bucataria orientala

Mai multe proiecte

Despre Proiect

  Atmosfera calda si placuta a secolelor trecute, o infuzie de eleganta si distinctie, sunt doar cateva dintre posibilele descrieri a design-ul interior cu antichitati atit de caracteristica pentru acest dormitor.

  Fiecare proiect de amenajare interioara realizat de specialistii DM- Interiors  iese din tipar si este realizat personalizat in conformitate cu dorintele si cerintele proprietarilor si cu atmosfera pe care acestia doresc sa o regaseasca, de fiecare data, in una dintre cele mai intime incaperi ale casei- Dormitorul.

   Atmosfera calda si placuta a secolelor trecute, o combinatie de eleganta si distinctie, sunt doar cateva dintre posibilitatile de descriere a acestui dormitor cu antichitati. Tablia regala, iscusit capitonata a patului reprezinta o atingere moale in decor, care pare  sa provoace la  vise frumoase. Este clar ca specialistii de la Dm- Interiors au acordat o mare atentie la detalii pentru a obtine un decor feminin, elegant si cu foarte mult sarm si lux.

   Surprinderea stralucirii si a elegantei stilului baroc, reinterpretarea si reinventarea elementelor care ofera un plus de farmec si stil, abilitatea de a transpune in proiecte de design interior toate doleantele proprietarilor, fac din specialistii DM- Interiors partenerul ideal pentru realizarea interiorului de vis, care sa va ofere confortul si placerea de a locui.